Felnőtt
$ 65.00
Gyermek
$ 35.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: órák
 • Pick-up service
 • starting from : El Sokhna
 • end point : El Sokhna
Parti kirándulás Ein El Sokhna kikötőjétől Kairóig: Ezen a túrán Kairó leghíresebb tereptárgyait keresi fel egy hozzáértő idegenvezetővel együtt: a gízai piramisokat, az egyiptomi múzeumot, a saladini fellegvárat és Mohammed Ali Alabaster mecsetjét.

Prices

Price per Person
 • $ 65 Price per Felnőtt
 • $ 35 price per Gyermek

Include

 • Transzferek légkondicionált busszal
 • Belépés az összes említett helyre
 • ebéd

Excludes

 • Italok az étteremben
 • A programban nem említett kiegészítések

Itinerary

Parti kirándulás az Ein El Sokhna kikötőből Kairóba:
Transzfer légkondicionált, kényelmes járművekkel
Látogassa meg a híres gízai piramisokat
Lenyűgözze a Szfinx egyedisége
Tudjon meg többet az ország történelméről az Egyiptomi Múzeumban
látogassa meg a Szaladin-fellegvárat és Mohammed Ali Alabaster mecsetjét
Élvezze az ebédet egy jó étteremben

Miután megérkezett El Sokhna kikötőjébe, idegenvezetője felveszi Önt a hajó kijáratánál, és körülbelül 2 órán át vezet egy légkondicionált busszal Kairóba. A kirándulás az egyiptomi múzeum meglátogatásával kezdődik, amely több mint 120 000 műalkotást mutat be. A múzeum teljes gyűjteménye tartalmazza a régi, középső és új királyság darabjait, valamint Tut Anch Amun király kiállítását. Rögtön ezután a világ hét csodájának egyikéhez vezetsz: Cheops, Chephren és Mykerinus nagy piramisaihoz. A piramislátogatás a Szfinxnél és a környező templomnál ér véget. Ezután ebédeljen egy helyi étteremben. Végül meglátogatja a Szaladin-fellegvárat és Mohammed Ali Alabaster mecsetjét. A nap végén visszavezetnek a kikötőbe

Ha az El Sokhna kikötőben vagy az egyiptomi el Skhona-ban nyaral, és nem látogatott el olyan kairói látnivalókat, mint a gízai piramisok, az egyiptomi múzeum, a kairói citadella, a kopt Kairó, az iszlám Kairó vagy a fáraók Kairó, valami különösen hiányzott. Egyiptomi utad mindössze 2 fontba kerül, ami gyönyörű fotókat jelent szeretetteddel, amelyeket a piramisok előtt készíthetsz. Az El Sokhna kikötő vagy El Skhona és Kairó közötti kirándulásokat különféle közlekedési eszközökkel hajtják végre. Először két órás buszozás az egyiptomi sivatag gyönyörű táján. Kairóba érkezve Ahmed Ali egyiptológusunk fogad. Megismerteti Önt Egyiptom történetével. Meglátogatja a piramisokat, valamint a szfinxet. Egy másik nagyon érdekes úticél az Egyiptomi Múzeum, ahol számos látnivalót talál Kairóban. Látogasson el hozzánk, és két napig kísérjük Önt egy lélegzetelállító földön, amely számos kincset kínál felfedezésre. Ha Ön is szeret vásárolni, Kairó megfelelő vásárlási lehetőségeket kínál. Semmi esetre sem szabad kihagyni a piramisok hang- és fényjátékát. Megismerheti az embereket és Egyiptom érdekes történetét. Német nyelvű idegenvezetőnk elkísér egy izgalmas vitorlás kirándulásra a Níluson. 6852 kilométer hosszúsággal (a 6671 km-es egyéb általános adatok szerint a Nílus hosszabb, mint az Amazon) a világ leghosszabb folyója. A Viktória-tótól még mindig körülbelül 5960 kilométernyi folyó maradt, Kartúmtól, ahol a Kék Nílus a Fehér-Nílusba folyik, mintegy 3090 kilométerre, Szudán / Egyiptom határától a torkolatig pedig körülbelül 1510 kilométer.

Reviews (0 Reviews)