Felnőtt
$ 60.00
Gyermek
$ 30.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: órák
 • Pick-up service
 • starting from : El Sokhna
 • end point : El Sokhna
Kairói kirándulás: Fedezze fel Kairó leghíresebb látnivalóit: a gízai piramisokat, a Sakkara lépcsős piramist, saját egyiptológusa vezetésével. Mivel ez egy privát túra, az egyes megállókban eldöntheti, mennyi időt szeretne eltölteni

Prices

Price per Person
 • $ 60 Price per Felnőtt
 • $ 30 price per Gyermek

Include

 • Transzferek légkondicionált busszal
 • Belépés az összes említett helyre
 • ebéd

Excludes

 • Italok az étteremben
 • A programban nem említett kiegészítések

Itinerary

Parti kirándulás Kairóba busszal Sharm El Sheikhből

Főbb jellemzők:
Transzfer légkondicionált, kényelmes járművekkel
Látogassa meg a híres gízai piramisokat
Lenyűgözze a Szfinx egyedisége
Tudjon meg többet Sakkara történetéről és lépcsős piramisáról
Élvezze az ebédet egy jó étteremben

Mit kell vinned:
kamera
Meleg ruhák télen
Könnyű ruhák a nyáron
napszemüveg
Tömör cipő
fejfedő

Miután megérkezett az El Sokhna kikötőjébe, idegenvezetője felveszi Önt a hajó kijáratánál, és körülbelül 120 perc alatt vezet el légkondicionált busszal. A kirándulás látogatással kezdődik. A nekropolisz Sakkara az egyik legfontosabb szub-egyiptomi sír Giza mellett. A legnagyobb és legimpozánsabb sír Djoser fáraóé, az Óbirodalom 3. dinasztia (Kr. E. 2650 körül), a híres Step Pyramid-tal. Ez a piramis a klasszikus piramisok előfutárának számít. A piramis még mindig látható öt szintjén keresztül képet kaphat arról, hogy az építők milyen technikát használtak. A Djoser sírkamrája a tényleges piramis alatt helyezkedik el. Meglátogatja a Teti piramist a Step Pyramid mellett. Gízába menet egy helyi étteremben ebédelhet. Rögtön ezután a világ hét csodájának egyikéhez vezetsz: Cheops, Chephren és Mykerinus nagy piramisaihoz. A piramislátogatás a Szfinxnél és a környező templomoknál ér véget. A nap végén visszavezetnek a kikötőbe.

Ha El Sokhnában vagy az egyiptomi Skhona kikötőben nyaral, és nem látogatja meg a nevezetességeket, például a gízai piramisokat, az egyiptomi múzeumot, a kairói citadellát, a kairói kopt templomot, az iszlám kairót vagy a fáraók kairót, van valami különösen hiányzott. Egyiptomi utad mindössze 2 fontba kerül, ami gyönyörű fotókat jelent szeretetteddel, amelyeket a piramisok előtt készíthetsz.

Az El Sokhna vagy a Skhona kikötőből Kairóba és a Pyramidenbe tartó utakat különféle közlekedési eszközökkel hajtják végre. Először két órás buszút vezet az egyiptomi sivatag gyönyörű táján. Menjen tovább Kairóba. Kairóba érkezve Ahmed Ali egyiptológusunk fogad. Megismerheti az embereket és Egyiptom érdekes történetét. Német nyelvű idegenvezetőnk elkísér egy izgalmas vitorlás kirándulásra a Níluson. 6852 kilométer hosszúsággal (a 6671 km-es egyéb általános adatok szerint a Nílus hosszabb, mint az Amazon) a világ leghosszabb folyója. A Viktória-tótól még mindig körülbelül 5960 kilométernyi folyó maradt, Kartúmtól, ahol a Kék Nílus a Fehér-Nílusba folyik, mintegy 3090 kilométerre, Szudán / Egyiptom határától a torkolatig pedig körülbelül 1510 kilométer.

Reviews (0 Reviews)