Felnőtt
$ 50.00
Gyermek
$ 30.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: órák
 • Pick-up service
 • starting from : El Sokhna
 • end point : El Sokhna
Kirándulás El Sokhnából Kairóba - Kairó zsidó, Kopt koptó, Kairó iszlám, Kairó napi túra a Függő templom, a Ben Ezra zsinagóga, az Ibn Tulun mecset megtekintésére.

Prices

Price per Person
 • $ 50 Price per Felnőtt
 • $ 30 price per Gyermek

Include

 • Transzferek légkondicionált busszal
 • Belépés az összes említett helyre
 • ebéd

Excludes

 • Italok az étteremben
 • A programban nem említett kiegészítések

Itinerary

Transzfer légkondicionált, kényelmes járművekkel
Látogasson el Kairóba
Látogasson el a kopt templomba és a kopt múzeumba
Élvezze Kairos legnagyobb bazárjában, Khan el Khalili-ban.
Élvezze az ebédet egy jó étteremben

Mit kell vinned:
kamera
Meleg ruhák télen
Könnyű ruhák a nyáron
napszemüveg
Tömör cipő
fejfedő

Leírás -

Miután megérkezett El Sokhna kikötőjébe, idegenvezetője felveszi Önt a hajó kijáratánál, és körülbelül 2 órán át vezet egy légkondicionált busszal Kairóba. Ott német nyelvű idegenvezetőnk fogadja Önt, aki végigkíséri a túra során. Ezután látogasson el az ősi Kairóba, ahol lenyűgözni fogja a kopt templom és a kopt múzeum (a múzeumlátogatás nem kötelező), valamint a Szent Sergius templom és a Ben Ezra zsinagóga. Al Azhar mecsetjéhez is eljut. A kopt negyedben található az Amr Ibn el-As mecset. 642-ben épült, Egyiptom legrégebbi mecsetje, és egyszerű kialakításával a későbbi korszakok épületeinek mintája. Ezután meglátogatja Kairos legnagyobb bazárját, Khan el Khalili-t. Az el Skhonából Kairóba tartó kirándulás végén - Zsidó Kairó, Kopt koptó, Iszlám Kairowerden Visszatér a szállodába.

Ha az El Sokhna kikötőben vagy az egyiptomi el Skhona-ban nyaral, és nem látogatott el olyan kairói látnivalókat, mint a gízai piramisok, az egyiptomi múzeum, a kairói citadella, a kopt Kairó, az iszlám Kairó vagy a fáraók Kairó, valami különösen hiányzott. Egyiptomi utad mindössze 2 fontba kerül, ami gyönyörű fotókat jelent szeretetteddel, amelyeket a piramisok előtt készíthetsz. Az El Sokhna kikötő vagy El Skhona és Kairó közötti kirándulásokat különféle közlekedési eszközökkel hajtják végre. Először két órás buszozás az egyiptomi sivatag gyönyörű táján. Kairóba érkezve Ahmed Ali egyiptológusunk fogad. Megismerteti Önt Egyiptom történetével. Meglátogatja a piramisokat, valamint a szfinxet. Egy másik nagyon érdekes úticél az Egyiptomi Múzeum, ahol számos látnivalót talál Kairóban. Látogasson el hozzánk, és két napig kísérjük Önt egy lélegzetelállító földön, amely számos kincset kínál felfedezésre. Ha Ön is szeret vásárolni, Kairó megfelelő vásárlási lehetőségeket kínál. Semmi esetre sem szabad kihagyni a piramisok hang- és fényjátékát. Megismerheti az embereket és Egyiptom érdekes történetét. Német nyelvű idegenvezetőnk elkísér egy izgalmas vitorlás kirándulásra a Níluson. 6852 kilométer hosszúsággal (a 6671 km-es egyéb általános adatok szerint a Nílus hosszabb, mint az Amazon) a világ leghosszabb folyója. A Viktória-tótól még mindig körülbelül 5960 kilométernyi folyó maradt, Kartúmtól, ahol a Kék Nílus a Fehér-Nílusba folyik, mintegy 3090 kilométerre, Szudán / Egyiptom határától a torkolatig pedig körülbelül 1510 kilométer.

Reviews (0 Reviews)