Felnőtt
$ 95.00
Gyermek
$ 65.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 40 óra
 • Pick-up service
 • starting from : El Gouna
 • end point : El Gouna
2 napos kirándulás Kairóba busszal El Gouna városából: Töltsön el két napot Kairó és a csodálatos történelmi nevezetességek, az Egyiptomi Múzeum, a gízai piramisok és a Szfinx felfedezésével. Élvezze a felejthetetlen Khan el Khalili utcai piacot.

Prices

Price per Person
 • $ 95 Price per Felnőtt
 • $ 65 price per Gyermek

Include

 • Transzfer légkondicionált busszal (Hurghada - Kairó - Hurghada)
 • Az első napon: Ebéd - A második napon reggeli és ebéd
 • Éjszaka egy 4 csillagos szállodában
 • Tapasztalt és hozzáértő útikalauz (egyiptológus)
 • Belépődíj a leírásban említett összes látnivalóhoz

Excludes

 • Italok az étteremben
 • Bejárat a temetkezési kamrába
 • Minden olyan kiegészítés, amelyet a folyamat nem említ
 • Személyes kiadások

Itinerary

2 napos kirándulás Kairóba busszal El Gouna-ból

-> Transzfer szolgáltatásunk felveszi Önt az El Gouna-i szállodába
-> Utazás autóbusszal a Vörös-tenger partján Kairóba
-> Látogassa meg a gízai piramisokat és a Szfinxet
-> Látogatás az egyiptomi múzeumban
-> Városnézés Kairó óvárosában és modern kerületében
-> Éjszaka egy 4 csillagos szállodában reggelivel
-> angol nyelvű útmutató
-> 2 ebéd

Mit kell magaddal vinni:

    Napszemüveg / Kalap
    Kényelmes cipő
    Kényelmes ruhák az időjárásnak megfelelően
    Reggeli csomag (előző este ingyenesen megrendelhető a szállodában)

Leírás:
1. nap A légkondicionált busz kora reggel felveszi Önt El Gouna szállodájából. Autóbusszal körülbelül 6 órás autóútra jut Kairóba, amely a Vörös-tenger partján vezet, lélegzetelállító kilátással. Kairóba érkezéskor idegenvezetője találkozik. Az első szakasz az Egyiptomi Múzeum, számtalan kincsével és kiállításával, amelyek Egyiptom nagy múltjáról tanúskodnak. A múzeumlátogatást tipikus helyi ebéd követi egy étteremben. A felucca-utazás során (az ár nem tartalmazza) más szemszögből ismerheti meg Kairót - a Nílusot. A légkondicionált transzferbusz ezután a világ utolsó, létező csodájához vezet: a gízai piramisok a Szfinxszel és a völgyi templom. Önnek egyedülálló lehetősége van csodálkozni ezen a csodálatos műemléken, közelről. A transzfer szolgáltatás ezután elviszi a kairói szállodájába.

2. nap A PROGRAM
Az A program második napja Kairóba vezet: Salah el Din fellegvára és Mohamed Ali alabástrom mecsetje lesz az első program. Az ebédszünet után egy helyi ételeket felszolgáló étteremben a túra folytatódik a kopt templomban és Kairó óvárosában található kopt múzeumban, valamint a Szent Sergius templomban és a Ben Ezra zsinagógában. A két említett imaház mellett található az Amr Ibn el-As a kopt negyedben. 642-ben épült, Egyiptom legrégebbi mecsetje, és egyszerű felépítésével a későbbi korszakok épületeinek mintája. A híres Khan al Khalili bazár meglátogatása kanyargós utcáival és kis kávézóival befejezi kétnapos kirándulását El Gouna és Kairó között busszal. A busz visszavisz az El Gouna-i szállodájába.

A PROGRAM: 95 GBPS

2. nap B PROGRAM
A B program második napján eljutunk Sakkara lépcsős piramisához és temetkezési sírjaihoz. Utána vegye be a tipikus ebédet. A kopt templom és a kopt múzeum az első látnivaló, amelyet meglátogat délután. A Szent Sergius-templom és a Ben Ezra zsinagóga szintén Kairó óvárosának részei és a program látnivalói. A két említett imaház mellett található az Amr Ibn el-As a kopt negyedben. 642-ben épült, Egyiptom legrégebbi mecsetje, és egyszerű felépítésével a későbbi korszakok épületeinek mintája. A Khan el Khalili bazár, valamint számtalan kávézó és sikátor egészíti ki kétnapos kairói útját El Gounától. A busz visszavisz az El Gouna-i szállodájába.

B PROGRAM: 105 GBPS

A kétnapos kirándulás El Gounától Kairóig busszal a piramisokig és az Egyiptomi Múzeumig szintén kérhető magán alapon. egyéni programmal és saját útmutatóval. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, ha érdekli. Szeretnénk Önnek ajánlatot tenni.

Reviews (0 Reviews)