Felnőtt
$ 400.00
Gyermek
$ 380.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 8 nap
 • Pick-up service
 • starting from : Luxor
 • end point : Luxor
Ez egy olyan utazás, ahol Egyiptom elmegy melletted, a Nílus folyójában úszkáló gyerekek, a szamarat lovagló emberek, a földjeiket ültető földművesek, a feluccas halászok ugyanúgy visszaintenek neked, mint őseik a fáraókkal évezredekkel ezelőtt. A 8 napos nílusi körutazások során meglátogatjuk a Királyok-völgyet, Hatsepszut királynő templomát és a Karnak-templomokat, majd élvezhetjük más városok műemlékeit az Asszuánba vezető út során, hogy megtekinthessük Edfu templomát, Kom ombo templomát, és végül megnézzük Asszuán főbb emlékeit

Prices

Price per Person
 • $ 560 Price per Felnőtt
 • $ 450 price per Gyermek
Price per Person ( from 0 to 2 person )
 • $ 560 Price per Felnőtt
 • $ 500 price per Gyermek
Price per Person ( from 2 to 4 person )
 • $ 500 Price per Felnőtt
 • $ 480 price per Gyermek
Price per Person ( from 4 to 8 person )
 • $ 480 Price per Felnőtt
 • $ 400 price per Gyermek
Price per Person ( from 8 to 12 person )
 • $ 400 Price per Felnőtt
 • $ 380 price per Gyermek

Include

 • Találkozás és segítségnyújtás érkezéskor és távozáskor.
 • Szállás 7 éjszakára 5 csillagos hajókázáson teljes ellátással.
 • Minősített szakmai idegenvezetők.
 • Minden Nílus-körutazás az útitervben említettek szerint.
 • Belépődíjak az összes helyszínre az útiterv szerint.
 • Palackozott víz a szállodán kívüli kirándulások idején.
 • Minden szolgáltatási díj és adó.

Excludes

 • Bármely választható túra.
 • Italok
 • Borravaló (hálapénz az idegenvezetőknek, a sofőröknek és a hajós személyzetnek).

Itinerary

1. nap
Szálljon be Luxorba
Érkezzen 5 csillagos luxus Nílus körutazóval, ahol a recepció személyzete fogadja Önt.
Egyiptológusa végigvezeti Önt Luxor keleti partján, beleértve a feltűnően kecses luxori templomot, amelyet Amun istennek szenteltek. Ebédet és délutáni teát szolgálnak fel a fedélzeten.
Este a Boat Manager üdvözli Önt egy koktélfogadáson, aki áttekinti a következő napok körutazási programját.
Élvezze a helyi egyiptomi bort és sört, valamint válogatott szendvicseket, majd egy ínyenc vacsorát.

2. nap
KARNAK ÉS KHNUM TEMPLE
A fedélzeten finom svédasztalos reggelit szolgálnak fel. Reggeli után látogatás a karnaki templomba, amelyet több mint ezer év alatt építettek a fáraók nemzedékei. A nagyszerű „Hypostyle Hall” hihetetlen
óriási oszlopok erdeje, amely a Notre Dame-székesegyház teljes területén nagyobb területet ölel fel. Ebéd és Esna körutazás után az egyiptológus végigvezeti Önt az esnai Khnum görög-római templomban. A gyönyörűen megőrzött nagy hipostílus terem Claudius római császár uralkodása alatt épült; évszázados Nílus-áradások során felhalmozódott iszapból tárták fel, és körülbelül kilenc méterre van a mai utcai szint alatt. A délutáni teát a fedélzeten szolgálják fel az edfui hajóút során. Este ínyenc vacsorát szolgálnak fel a fedélzeten.

3. nap
KOM OMBO SZEMLE
A reggelit követően töltse a reggelet szabadidőben, és élvezze a fedélzeten található létesítményeket, beleértve a medencét, a játéktermet és a tornateremet.
Ma délután lehetősége lesz részt venni egy egyiptomi főzőbemutatón, miközben tovább utazik a Kom Ombo-ba.
A délutáni teát követően látogasson el Kom Ombo templomába, amelyet Sobek krokodilistennek szenteltek. A templom a Nílus egyik kanyarulatában áll, ahol az ókorban szent krokodilok sütkéreztek a napon a folyóparton. Térjen vissza hajójához, és élvezzen egy körutazást Asszuánba.
A ma esti szórakozás „Egyiptomi éjszaka” jelmezes partija lesz minden vendég számára, és lehetősége lesz hagyományos egyiptomi „galabejákba” öltözni. A vacsora pazar svédasztalos egyiptomi specialitásokból áll

4. nap
ASWAN
A svédasztalos reggelit a fedélzeten szolgálják fel, ezt követően pedig a szabadidejét töltheti. Élvezze az ebédet a fedélzeten, majd egy szabadidős délutánt, ahol élvezheti a fedélzeten található létesítményeket, beleértve a medencét, a játéktermet és az edzőtermet. A ma esti vacsora gálavacsora lesz, fehér kesztyűs pincérek ínyenc ételeket szolgálnak fel. Élvezze a Folkloric Show-t és a Dervish Show-t vacsora után.

5. nap
FELUCCA Vitorlázás
A svédasztalos reggelit a fedélzeten szolgálják fel. Ma reggel élvezze a fedélzeten található létesítményeket, beleértve a medencét, a játéktermet és az edzőtermet. Ebéd után a fedélzeten tegyen egy kört egy feluccával (tipikus egyiptomi vitorlás hajó) az Elephantine-sziget, Lord Kitchener botanikus kertje és az Agha Khan mauzóleum környékén (ha az időjárás engedi, mentőmellényt fognak biztosítani). A társalgóban délutáni teát szolgálnak fel. Élvezze a helyi egyiptomi bort és sört, valamint válogatott szendvicseket, majd egy ínyenc vacsorát. Élvezze a Folkloric Show-t és a Dervish Show-t vacsora után.

6. nap
FILA-TEMPLE ÉS FEJEZETLEN OBLEISK
A svédasztalos reggelit a fedélzeten szolgálják fel, majd egy rövid motorcsónakos utazás után meglátogathatják a romantikus és fenséges Philae templomot Agilika szigetén.
Ezt követi a gránitbányák meglátogatása, amely az ókori egyiptomiaknak ellátta a piramisokban és a templomokban használt kemény kő nagy részét, és
még mindig tart egy hatalmas, befejezetlen obeliszket. Élvezze az ebédet, miközben hajózik a Kom Omboba. Töltse a délutánt szabadidőben, és élvezze a fedélzeten található létesítményeket, beleértve a medencét, a játéktermet és az edzőtermet. Délutáni teát szolgálnak fel, miközben hajókázik Edfuba. Ma este egy finom vacsorát szolgálnak fel a fedélzeten.

7. nap
A LÓ TEMPLE
A svédasztalos reggelit a fedélzeten szolgálják fel. Ma reggel fedezze fel a rendkívüli Horus-templomot. Térjen vissza hajójához, és élvezze az Esna hajózást. Az ebédet vitorlás közben szolgálják fel. Használja ezt a délutánt, hogy élvezhesse a fedélzeten található összes lehetőséget. Vitorlázzon tovább Luxorba, miközben elfogyasztja a délutáni teát. Élvezze az egyiptomi svédasztalos menüt a ma esti vacsoránál azzal a lehetőséggel, hogy a vendégek hagyományos egyiptomi „galabeyya” -ba öltözzenek.

8. nap
A KIRÁLYOK VÖLGYE
Élvezze a reggelit a fedélzeten. Töltse ezt a reggelet szabadidőben. Az ebédet a fedélzeten szolgálják fel, majd egy reggeli látogatás Luxor Ciszjordániában, hogy felfedezzék a Királyok Völgyét. Lehetősége lesz legalább meglátogatni
egy sírt a Queens völgyében, és látogassa meg Hatsepszut királyné templomát. Visszafelé a Nílus folyó felé haladunk a híres Colossi mellett
Memnon, az ókori görög időkben hajnalban kísérteties hangjairól ismert. Térjen vissza a körutazásra, ahol délutáni teát szolgálnak fel. A ma esti búcsú vacsora a hajón lesz, Luxorban.

9. nap
TERHELÉS LUXORBAN
A svédasztalos reggelit a fedélzeten szolgálják fel, kijelentkezés előtt 8: 00-kor.

Reviews (0 Reviews)