Felnőtt
$ 220.00
Gyermek
$ 110.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 2 nap
 • Pick-up service
 • starting from : Marsa Alam
 • end point : Marsa Alam
Kirándulás Abu Simbelbe és Aswanba Marsa Alamból 2 napos kirándulás: Tour Abu Simbelbe és Aswanba Marsa alamból: Fedezze fel Aswan és Abu Simbel régészeti csodáit Ismerje meg Nubia történelmét és kultúráját személyes egyiptológusától. Maradjon a 4 csillagos szállodában A Pyramisa Isis Corniche szállodában két svédasztalos ebéd fogyasztható. Pihenjen egy magánjármű kényelmében, amikor háztól házig utazik.

Prices

Price per Person
 • $ 220 Price per Felnőtt
 • $ 110 price per Gyermek

Include

 • Minden belépődíj a felsorolt program szerint Minden szolgáltatás és helyi adók
 • Transzfer légkondicionált limuzinnal vagy busszal
 • Szakmai idegenvezető.
 • Ebéd
 • 4 csillagos hotel panzió

Excludes

 • Bármely választható, amelyet a Program nem említ.

Itinerary

Kirándulás Abu Simbelbe és Aswanba Marsa Alamból 2 napos kirándulás: Tour Abu Simbelbe és Aswanba Marsa Alamból:

Marsa Alamban maradni nem feltétlenül jelenti az ókori Egyiptom elmaradását. Fedezze fel két történelmi látnivalót - Asszuánt és Abu Simbelt - egy éjszakai szállással egy 4 csillagos szállodában ezen a házon kívüli túrán. Először ellenőrizze Asszuán csillagvonzatait: a Magas gátat, a Philae templomot, a Befejezetlen obeliszket és a feluccai vitorlás kirándulást. Reggel korán induljon, hogy felfedezze az Abu Simbel templomokat a nap forrósága előtt.


1. nap Luxorba viszünk egyenesen a szállodától egy kényelmes, légvédelem alatt álló busszal. Először meglátogatja a karnaki templomot, a valaha épített legnagyobb istentiszteleti helyet. Ősi neve ipet-isut ’a legszentebb helyet’ jelenti. A templomkomplexumot 2000 év alatt fáraók generációi építették. A nagyszerű „hipo-stílusú csarnok” a nyereségoszlopok hihetetlen erdeje. Ebéd után a Nílus egyik éttermében kirándulni fog ennek a csodálatos folyónak a nyugati partjára, hogy meglátogassa a memnoni Amenhotep III Colossi két hatalmas szobrát, majd a Királyok Völgyét, ahol csodálatos síremlékeket fedeztek fel. Ezeket a sírokat mélyen a sivatagi sziklába vésték, gazdagon díszítették és kincsekkel töltötték meg a fáraó utóélete számára. Meglátogatja a nagy Hatsepszut templomot is. Ez a lenyűgöző templom, amelyet Hatsepszut királynőnek, az ókori Egyiptom egyetlen női fáraójának szenteltek, teraszok és délibábok sorában emelkedik ki a sivatagi síkságról. Ezután megnézzük az alabástrom műhelyeket, ahol az egyiptomiak manuálisan gyártják boltjuk termékeit. Elvisszük Asuanba, szállás a szállodában 4 *, vacsora, szabadidő.

2. nap Kora reggel felvesszük Önt a szállodájából, és Abu Simbelbe hajtunk, ahol élvezheti Abu Simbel két templomát egyedi stílusukkal, amelyeket az ókori Egyiptom remekeinek tekintenek. Ezek tükrözik az Új Királyság dicsőségét és nagyszerűségét. Az első II. Ramszesz temploma négy egyetemes istennek van szentelve: Ptah, Re-Her-Akhtey, Amun-Re és maga II. Ramszesz. Nefertari királynő második templomát Hathor templomának is hívják, aki Sun feleségének Istene volt. Abu Simbel nagy templomát Ramszesz II Nap templomának is nevezik. Így szimbolikus módon a Ramsses II és a Nefertari két temploma egybe hozza őket, Hathort és a Nap Istenét. 11 óra körül visszatérünk Asszuánba, és meglátogatja Asszuán magas gátját, a mérnöki csodát, amelyet az 1960-as években építettek. Az Asszuán magas gát tetejéről csodálatos panorámát láthat a Nasser-tó felett a déli Kalabsha templomig és északon egy hatalmas erőművel. Menjen tovább a befejezetlen obeliszkig Asszuán gránitbányáiban, ahonnan az ősi templomokhoz és kolosszusokhoz használt vörös gránit nagy része származott. A Befejezetlen obeliszk ma is ott fekszik, ahol faragták, amikor repedést fedeztek fel, miközben kivágták a szikláról. Képzett egyiptológus útmutatója elmagyarázza, hogyan faragták az 1 tonnás obeliszket, és miért okozta a repedés elhagyását. Utána tartunk egy kis szünetet és egy finom ebédet egy étteremben. A három híres Asszuán-hely közül az utolsót általában a legjobbnak tartják. A Philae templomot gondosan áthelyezték jelenlegi helyére (kb. 500 méterre az eredeti helytől), amikor a Magas Gát építése miatt a Nílus vize megemelkedett. Rövid motorcsónakos út vezet a szigeten egy gyalogos túrára, hogy megnézze a híres Philae templomot, mielőtt szabadidőt adna a további felfedezéshez. Az Isis istennőnek szentelt Philae Temple gyönyörű környezettel rendelkezik a folyóban, amelyet eredeti helyének megfelelően parkosítottak.

Reviews (0 Reviews)