Felnőtt
$ 35.00
Gyermek
$ 20.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
  • duration: nyisd ki
  • Pick-up service
  • starting from : Safaga kikötő
  • end point : Safaga kikötő
Kirándulás a pohárfenekű hajóra és a városnézésre Hurghadában a Safaga kikötőből: fedezze fel a víz alatti világ varázsát ezen a 2 órás Vörös-tengeri üvegfenekű hajókiránduláson Safaga kikötőjéből. Akkor lehetősége van városnézésre Hurghadán keresztül, számos üzlet és üzlet van, ahol vásárolni lehet.

Prices

Price per Person
  • $ 35 Price per Felnőtt
  • $ 20 price per Gyermek

Include

  • Lovagoljon az üveg alsó csónakon
  • Transzferek légkondicionált járművekkel
  • Belépődíj a leírásban említett összes látnivalóhoz

Excludes

  • Minden olyan kiegészítés, amelyet a program nem említ

Itinerary

Kirándulás üvegfenekű hajón és városnézés Safaga kikötőjéből

- Fedezze fel a gyönyörű Vörös-tengert, amely körülveszi Hurghadát, és keresse meg a delfineket, sugarakat, teknősöket és rengeteg gyönyörű halat
- Lehet, hogy megkapja a lehetőséget, hogy észrevegyen delfineket, sugarakat és számos gyönyörű színű halat.
- Nagyszerű lehetőséget kínál a vendégeknek, hogy kényelmesen fedezzék fel a tengert anélkül, hogy be kellene ázniuk.
- Tapasztalja meg a régió csodálatos panorámáját a város legmagasabb pontjáról
--Halpiac
--Bevásárló megáll
- Látogasson el a Hurghada városnézés során
- Vessen egy pillantást a Vörös-tengerre nedvesedés nélkül - az akváriumban
- Sétáljon át a régi kikötőn és a hajógyáron

Mit kell magával vinnie:
fürdőruhák
törülköző
napszemüveg
naptej
kamera

Transzferünk a Safaga kikötőből viszi, és közvetlenül az Üvegfenekű csónakba visz, hogy megnézze a Vörös-tenger víz alatti csodáit, mindez nedvesedés nélkül. Szálljon be egy kényelmes, üvegfenekű hajóra, és foglaljon helyet a mély hajótestben a felszín alatt. Merüljön el a Vörös-tengeren, és csodálkozzon a színes halakon, zátonyokon és korallokon. Élvezze a nagyszerű lehetőséget a sznorkelezésre, és élvezze a nagyszerű szabadidőt körülbelül 30 percig. A lenyűgöző zátonyok, amelyek kis hegyekként nyílnak meg előtted, és az előtted köröző gyönyörű halak teljesen új élményt nyújtanak. Arra is lehetősége van, hogy sznorkelezzen egy kört. Körülbelül 2 óra elteltével a tengeren Hurghada partjainál, a hajó visszatér a kikötőbe.
Ezután lehetősége van városnézésre Hurghadán keresztül. A Hurghada városnézés főként a régi és érdekes Ad Dahar kerületen keresztül vezet. Itt láthatja a gyümölcs- és zöldségpiacot, és elhalad a falu legnagyobb mecsetje mellett, amely különösen az esti órákban nagyon lenyűgöző, mivel erős fényvetők világítják meg. Itt megtudhat néhány érdekes dolgot az iszlámról. Ezután tovább a Hurghada akváriumba, ahol megcsodálhatja a Vörös-tenger Hurghada körüli kiterjedt víz alatti világát. Ezt követi a Hajógyár és az Ad Dahar peremén található régi halászfalu, ahol betekintést nyerhetsz a halászok életébe az eredeti egyiptomi egyemeletes épületek felfedezésével. A régi tengeri kikötőben láthatja, hogy a hajógyár dolgozói még mindig kézzel építik és állítják helyre a halászhajókat. A programban szerepel a legrégebbi kopt templom is. Izgalmas egynapos kirándulás után visszatér a Safaga kikötőbe.

Reviews (0 Reviews)