Felnőtt
$ 30.00
Gyermek
$ 20.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
  • duration: nyisd ki
  • Pick-up service
  • starting from : Sharm El Sheikh
  • end point : Sharm El Sheikh
Vízipark Sharm El Sheikhben Vízipark Kirándulások: töltse a napot pihenéssel az Aqua Parkban, Egyiptom legnagyobb vízi parkjában, Sarm es-Sejkben. Kétféle jegy közül választhat: csak jegyek és transzferek

Prices

Price per Person
  • $ 30 Price per Felnőtt
  • $ 20 price per Gyermek

Itinerary

Élvezze a szórakoztató napot a Sharm el Sheikh-i Aquaparkokkal, meneküljön a forró hőmérsékletektől, és töltsön el egy jó napot a családjával. Az AquaPark Hadaba, Sharm EL.Sheikh területén található, és 32 vízi csúszdával rendelkezik minden korosztály számára, ebből 12 gyerekeknek szólnak! Az egész évben fűtött medencék éjjel-nappal nyitva vannak! Hosszú sétány kávézókkal, éttermekkel és bazárokkal is elérhető. Majd reggel felvesszük.
A park hűvös megkönnyebbülés lesz egy napsütéses napon az Ön és gyermekei számára. Az Aqua Parkban túlcsordul a családi mulatság. Számos, csak gyerekeknek tervezett játéktér lehetővé teszi a kisgyerekek számára, hogy kedvükre csobbanjanak. Szökőkutak és mini csúszdák találhatók. Van egy nyugágy a napsütéshez, és egy nulla mélységű medence egy vízgombával, amikor ideje lehűlni. Ebédre egy hosszú sétány található kávézókkal, éttermekkel és bazárokkal. Kínai, olasz, amerikai és grill éttermeink válogatásával olyan ételeket talál, amelyek az ízlelőbimbóit ingerlik. Kínálhatunk ebédet a szálloda éttermében svédasztalos rendszerben. A nap végén visszavezetünk a szállodájába.

Reviews (0 Reviews)