Felnőtt
$ 120.00
gyermek
$ 90.00
Choose travel date
Enter the total number of travelers

Terms of Service

Check here to indicate that you have read and agree to the terms of us Send Request
 • duration: 2 nap
 • Pick-up service
 • starting from : Alexandria
 • end point : Alexandria
Kairó és Alexandria 2 nap Kirándulások Sarm el sejkből Egyiptom fővárosainak meglátogatására Kairó most és Alexandria ezer évvel ezelőtt, mindkettőjüket a világ 7 csodájának tekintették. A piramisok a világ hét csodájának egyike, igen vagyis soha nem találja meg ezt a csodálatos épületet hasonló helyeken, de itt, Egyiptomban, Kairó-Gizában a piramisok, amelyek mindmáig sok felfedezetlen titkot tartanak, és ellátogatnak Egyiptom második fővárosába (Alex), ahol látogassa meg a római és a görög civilizációt.

Prices

Price per Person
 • $ 120 Price per Felnőtt
 • $ 90 price per gyermek

Include

 • Minden transzfer Sharmban szállodából és vissza a szállodába
 • Szakmai idegenvezető.
 • Ebéd 2 nap.
 • 4 csillagos szálloda panzió
 • Belépődíjak a programban említettekért

Excludes

 • Italok az étteremben.
 • Bármely választható, amelyet a Program nem említ.

Itinerary

1. nap - Kairói túra 1 óra körül elviszünk a Sharm El Sheikh-i szállodából, és Kairóba utazunk (kb. 6 óra) egy nagy, légkondicionált autóbusszal. Érkezéskor ismerős angol nyelvű idegenvezetőnk találkozik Önnel, aki csatlakozik Önhöz a napi kairói túrán, fedezze fel a legtöbb kairói városnézést, látogasson el a gízai piramisok kheopszaiba, Chephren és Mykerinus, valamint a Sphinxbe, amely bejárja a híres egyiptomi múzeumot az egyiptomi fáraó korabeli régiségeiről, amelyek mintegy 50 évszázadra nyúlnak vissza, és tartalmazzák Tutanhamon király mesés kincseit, vitorlás hajót a Nil folyóban, Vásárlást a piacon és a Bazaars-t. Később szabadidejében szabadidejében átkerülnek a szállodájába. Éjszaka a kairói Nílus-hajóúton, ahol élvezheti a show-kat a fedélzeten.
2. nap - Alexandriai túra
Idegenvezetője reggel 7 órakor reggeli után felvesz egy kairói szállodából, és elmegy, majd kb. 2 órára elutazik Alexandriába (200 km-es autóút).
 El Montaz Park
Körülbelül 200 évvel ezelőtt épült. eredetileg Mohamed Ali és utódai magántulajdona volt. A királyi család egyik palotája ma Egyiptom elnökének nyári rezidenciája, és magas rangú vendégek fogadására alkalmas hely.
Alexandria Könyvtár
Az alexandriai könyvtár vagy az alexandriai ókori könyvtár az ókori világ egyik legnagyobb és legjelentősebb könyvtára volt. A Múzsáknak, a művészet kilenc istennőjének szentelték.
Kopt pátriárkátus
ahol a nagy Márk apostol van eltemetve.
Morsi mecset abu el abbas
Szúfi szent a 13. századi muszlim Spanyolországból, aki élete utolsó éveiben Egyiptomba, Alexandriába költözött.
Qaitbay fellegvár
századi erődítmény, amely a Földközi-tenger partján, a világ hét csodájának egyikének romjain - az alexandriai ősi világítótorony romjain található. Az erődöt 1477-ben alapította a Burjit-dinasztiából származó mamluk szultán, Al-Ashraf Saif Al-Din Qaitbay. Úgy gondolják, hogy az erőd az ókori világ hét csodájának egyikén, az alexandriai világítótorony helyén keletkezett, és még inkább - a világítótorony maradványait használták fel az építkezés során.
Vacsora
egy tenger gyümölcseit kínáló étteremben a Földközi-tenger közelében. Ezután térjen vissza szállodájába Sharm el-Sheikhben.

Reviews (0 Reviews)